25. kol 2014.

Miss Klein - Što je za doručak?




Danas sam početi novu malu seriju na moj blog
s nazivom:
"Ono što je za doručak?"

Uz male, fine ideja za recepte za doručak.







Ne recept. 1 je izuzetno zdrava

BlackBerry Chia puding
{Oko 4 obroka}


250 ml kokosovog mlijeka kremasta
250 ml mlijeka
  Mark od 1. vanilije
60 gr. Chia sjemenke
500 gr. Brombeerjoghurt
Med
svježe bobice
Kokosovo Chips
Sjeckani pistacije

Kokosovo mlijeko s mlijekom i vanilije dok glatka. 
Umiješajte chia sjemenke i barem u hladnjaku. Soak 4 sata.
U idealnom slučaju, možete cijela stvar u hladnjaku preko noći.
Chiapudding uz jogurt mix i zasladiti medom.
Poslužite uz svježe bobice, kokos čips i pistacije.



Recept # 2 .:


Peach Rose Clafoutis
{6 porcija}

500 gr. Peaches
120 gr. Obrok
200 gr. Mljeveni bademi
4 jaja
220 ml mlijeka
Mark od 1. vanilije
100 gr. Šećera
nekoliko kapi ružine
Prstohvat soli
Maslac za kalup

Rastopite maslac i lonac jelo ga ausfetten.
Zatim posuti s malo šećera.
Osmina breskve i tako izuzeti iz jezgre.
Rasporedi zaslađenim obliku ona.
Jaja s mlijekom,   zajedno umutiti šećer, vanilija grah, ruža vode i sol.
Pomiješajte bademe s brašnom i promiješajte.
Sve prelijte s breskve.
Clafoutis Pecite na 180 stupnjeva oko 35 minuta.

Pospite šećer za glazuru i poslužite dok je još topla.



Recept za trešnje Clafoutis Lavanda se može naći usput OVDJE .








Limun Ricotta palačinke s bobičastim voćem i karamelom
Služi {4}

2 jaja
250 gr. Obrok
250 gr. Ricotta
2 žlice šećera
1 paketić vanilin šećera
1 žličica praška za pecivo
125 ml mlijeka
Korica od 1 limuna organske

Šećer u prahu
mješoviti bobice
Karamel umak


Razdvojite jaja. Bič bjelanjaka sa soli.
Žumanjke sa vanilin šećerom, šećerom dok ne postane kremast.
Mlijeko ricotte i promiješajte.
Brašno, prašak za pecivo i habanje od polovice
Organska limuna priznati.
Na kraju umiješajte brašno s praškom za pecivo i umiješajte bjelanjke.
U nauljeni lim, pržiti palačinke.
Oni najbolji, 1 žlica tijesta na vruću mast i dati naglašavaju u formi.
Pospite šećerom u prahu na kraju i ukrasite svježim malinama.
Poslužite s umakom od karamela i eventualno miješa s vanilin šećerom bračnim vrhnja.






Nema komentara:

Objavi komentar