10. lip 2013.

Ljubavno pismo iz 2. svjetskog rata isporučeno nakon 70 godina


Danas, u vrijeme internet komunikacija vrlo rijetko posežemo za perom i papirom, pa time u sandučiću ne očekujemo ništa više od računa, promotivnih ponuda, letaka ili ponekad neki sretnici dočekaju razglednicu.

    Kada je glumica Abbi Jacobson otvorila poštanski sandučić svog stana u New Yorku, pronašla je žutu omotnicu iz 1944.godine, pismo staro sedamdeset godina naslovljeno na gospođu Matthews koja je nekada živjela na toj adresi. Radoznalo je otvorila i shvatila da je riječ o ljubavnom pismu iz  2. svjetskog rata koje je svojoj supruzi pisao Joseph O. Matthews.
    Odmah se dala u potragu za informacijama o paru, najprije po arhivima i knjižnicama, a zatim se okrenula internetu i društvenim mrežama, prenosi ABC News. Javili su joj se brojni romantičari koji su bili spremni pomoći, a naposljetku je uspjela stupiti u kontakt sa 67-godišnjim sinom bračnog para Matthews.

    "Nisam znao puno o očevom životu prije svog rođenja. Pitam se kako se osjećao kad je odlazio u rat", rekao je Scott Matthews dodavši da ga zanima što se zapravo dogodilo s pismom i zašto je tek sad dostavljeno.

    by Furaj.ba

    Nema komentara:

    Objavi komentar