- 1 ролну лиснатог брисее '
- 4 јаја
- Со & бибер по укусу
- 80 грама ренданог пармезана
- 2 кашике белог брашна
- 150 грама кувану шаргарепу нарезак
- 100 грама конзервиране кукуруза
- 100 грама куваног пасуља грубо сецканог
- 50 грама коштица црних маслина преполовљена '
PICA PESTO
ПРИПРЕМА:
Тукли јаја са сољу, бибером и пармезан.
Додајте брашно кашику по један и раде са умутити да се избегне грудвице.
Уједињени сада поврће и маслине до јаја смеши.
Одмотава тесто брисее 'у опори калуп и сипати смесу, оборити ивице теста и пеците на 180 степени 25 мин.
Састојци:
- 1 ролна тесто за пицу
- Парадајз сос за укус
- 3 кашике песто
- 200 грама исечене моцарелом
ПРИПРЕМА:
Развијте пица базу и сечени у правоугаоне облике.
Поспите са прошлошћу.
У чинији сезони моцарела са песто а затим га ставите на пецива правоугаоника.
Пеците на 180 степени за 15-20 мин.
Пица и Моцарела Фриттата
Служи 2:
- пар кашика парадајз пиреа
- прстохват оригана
- 4 средња јаја
- неколико листова свежег першуна
- 10 кришки димљеног сира
- со и бибер
|
Припрема:
. Умутити јаја у чинију и прстохват соли и бибера па површан и онда за два до три минута
загријати недодирљиву тигањ 28 цм у пречнику, моја су Флавонстон, и загрејте добро.
Аппене осетите топлоту пролази своју руку преко тигања, то ће бити "спремни и онда сипати у тукли јаја. Окрените тигањ тако да јаја у потпуности слиједити целој површини ово и покријте поклопцем.
краја два до три минута, окрените омлет и ставио прво су комади димљеног сира, а онда парадајз пире га ширење са кашичицом равномерно и трајати прстохват оригана.Посолите и кувајте само оставите афиамма ниска и са поклопцем.
Када димљени сир ће бити 'мало истопио ред Ефате одстоји два минута. У овом тренутку пица омлет и 'спремни
Бомбс Кромпир и сланина Враппед Бацон Бомбе
Бомбе кромпир и сланина
Састојци:
- 500г од кувани кромпир
- сецканог першуна по укусу
- 100г моцарела
- 20 кришки сланине
- со и бибер по укусу
- мало маслиновог уља
Припрема:
Узмите кромпир и кувати их. Виљушком, масх их док су још топли добро добро. Додајте со и мало маслиновог уља, добро промешати, додајући мало 'першуна ситно исецкан у реду. Нека мешавина кул.
Узмите неке "мешање кромпир и формирају лопту са вашим рукама, каша увек у његовим рукама и унесите стотина мало моцарелу. У близини се формира лопту.
Узмите две кришке сланине, и нека их оставе на радну површину, авволгетеци у базен кромпира. Пут све бомбе на кромпиру и сланином који сте припремили, и нека их оставе на плех, пеците на 180 степени 15 минута док не порумени потпуна.
Кромпир штрудла кобасица и моцарела
Штрудла Кромпир Кобасице и Моцарела
Састојци:
- ролна лиснато тесто спремни нити носи код куће са својим рецепту
- 300г од кувани кромпир
- дугме маслаца
- 50мл млеко
- 20мл од
- со и бибер
- жуманце за премазивање
- Провенцал биље или сувог лук
- два велика кобасица
|
Припрема:
Масх кромпир са за дрес и када су још увек топла, додајте дугме путера, топлог млека и уља. Мешати да мик све и посолите и побиберите.
Узми тесто и одмотава га на радну површину. Спреад пире кромпир на целој површини, покрити са моцарелом и положај на две бочне вурсиел распоређени ни милиметар поред. Ролл тесто до цлосе-уп на једној страни.Да добро придржавају затварање тесто иначе пуњење излази. Премажите површину штрудле са ул жуманце и поспите мало 'сушеног биља, да дају боју рустично, изабрати оне које највише "волите. Пракса резова увек на површини на такав начин да паре да побегне током кувања и пеците на 200 ° око 30 минута, док 'не сасвим мрље.
Кроасани укусан кромпир и моцарелу у 5 минута
Усољена кромпир и кроасане моцарела за 5 минута
Састојци:
- круг ролна лиснатог теста
- 200г кувани кромпир
- дугме маслаца
- жуманце
- соли по укусу
- 100г моцарела суви
- суво лук или других сушено зачини
|
Припрема:
Исцедите лиснато тесто ролну и исећи на троуглове са воланом. Припремите се кромпир су још вруће и их постројења додавањем дугме путера и мало соли ".Месцолиамоле добро и нека кул.
Спеннеллиамо троуглови оф пецива са жуманце и спаргиамоци сушеног зачина. На основу великог троугла ставити кашичицу чист "и мало" суво моцарелу.Арротолиано до врха и спеннеллиамо са жуманце. Ми ширити мало 'више од сушеног биља и пеците 10 минута на 200 степени у рерни. Међутим чим површина сланих кроасана ће обојити 'Хајде да их из пећнице!
Nema komentara:
Objavi komentar